Viktig info!

Hej alla!

För att även i fortsättningen kunna hålla verksamheten igång och undvika smittspridning ber vi om er förståelse och hjälp att följa dessa rekommendationer som gäller from måndag 4/5:

  • Undvik i möjligaste mån att använda omklädningsrummen. Byt om och duscha hemma. Om detta ej är möjligt var snälla håll avstånd i omklädningsrummen.
  • TILL ALLA FÖRÄLDRAR:
    Vänligen lämna av era barn vid dörren till tennishallen innan deras träning(en tränare möter upp om det går) och undvik sedan att vara i tennishallen under tiden. Det går utmärkt att vänta utanför eller i bilen, barnen ska känna sig trygga att kunna gå till er om de behöver. Tränarna hjälper till med detta.
  • Vid användning av gymmet är det av största vikt att undvika fler än två personer där inne samtidigt. Utrustningen får användas på andra ytor såsom korridor och läktare och ska efter användning bäras tillbaka till gymmet och spritas noga. Detta gäller all träningsutrustning, inklusive träningscyklar samt även hyrda padelrack och möbler vid padelbanan.                                                  

I övrigt följer vi folkhälsoinstitutets rekommendationer som tidigare.  Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 m.m.

Stanna hemma vid minsta förkylningssymtom och tvätta händerna. Det finns handsprit utplacerat på flera ställen i hallen, använd den👍🏼

Vi vidtar dess åtgärder för att alla ska kunna fortsätta SPELA TENNIS i dessa tider🎾 Rörelse är bra för kroppen!

Tack för visad hänsyn! Vid frågor maila kansli@lidkopingstk.com

Vänliga hälsningar styrelsen LTK