Nya förhållningsregler, LTK-hallen

Med anledning av de nya restriktionerna från regeringen och nya rekommendationer från Svenska tennisförbundet, har vi beslutat att vidta följande åtgärder vilka gäller from idag, 23 december. Vi anser liksom Svenska Tennisförbundet att tennis är ett ansvarsfullt och bra sätt att motionera, vi vill därför kunna fortsätta att ha öppet vår tennishall för spel. Dock måste självklart alla som besöker oss följa de föreskrifter som finns från smittskyddsinstitutet.

Alla besökare SKA hålla avstånd, undvika trängsel på alla sätt, följa de anvisningar som finns uppsatta i hallen och INTE använda omklädningsrummen. Alla tidigare råd gäller! Inga symtom och tvätta och sprita händerna!

I gymmet får ENDAST två personer vistas samtidigt och all utrustning ska rengöras efter användning.

Vi rekommenderar även:

  • Att max 20 personer bör befinna sig i tennishallen samtidigt.
  • Spela singel i största möjliga mån.
  • Undvik att mötas vid byte. Detta är särskilt viktigt vid padelbanan där det lätt kan bli trångt. Kom fem minuter innan utsatt tid och lämna direkt efter spelad timme enligt anvisningar.

Utöver detta måste vi tyvärr ställa in de organiserade aktiviteter som planerats med Jonathan Backman under lovet (gäller ej privattimmar). Anmälda deltagare meddelas personligen.

Vi kommer även att flytta fram terminsstarten en vecka som det ser ut nu men vi återkommer med information kring hur detta kommer att se ut.

Ta hand om er och God Jul till er alla och STORT TACK för visad förståelse under detta märkliga år!

/Styrelsen Lidköpings tennisklubb