Ny organisation gällande tränarsidan.

Från och med 1 mars har LTK en ny organisation, med nya tränare och medarbetare i klubben.
LTK är glada över att kunna presentera vår nya chefstränare, Donika Bashota, som tillsammans med John Karlman och Martina Hellqvist kommer att utveckla träningsverksamheten i LTK.
Donika har varit elev på Riksidrottsgymnasiet i Lidköping och under denna tid var hon en av Sveriges bästa damspelare och en självklar och viktig spelare i LTK ́s elitdamlag.
Efter gymnasiestudierna lämnade Donika Sverige och fortsatte sin tenniskarriär och utbildning i USA. Först studerade och spelade hon på Washington State University för att sedan fortsätta till Texas Christian University (TCU), där hon tog sin examen.
Donika var en av de främsta spelarna i båda lagen. Efter 4 års studier i USA har Donika kommit tillbaka hem till Lidköping. Framöver kommer hon även att tävla i Fed Cup för Kosovo, nu närmast med matcher i Finland.