Till alla LTK-medlemmar

Hej alla LTK-medlemmar!

LTK har under året gått igenom stora förändringar; en ny styrelsekonstellation, anställning av verksamhetsansvarig och nya utebanor m.m.

Vi har under sommaren och hösten haft viss turbulens på tränarsidan då vår verksamhetsansvarige/chefstränare Artur Baron avslutade sin tjänst i oktober. Arbete fortgår intensivt med hur verksamheten ska kunna se ut i januari. Vi har samtidigt gjort en stor översyn av ekonomi och utveckling inom klubben.

Styrelsen träffas en gång varje månad och jobbar hårt med att skapa struktur och ordning inom verksamheten. Det är ett stort arbete och vi ber om ursäkt att vi varit knapphändiga med information under denna tiden.                                                            Framöver kommer hemsidan att utvecklas och mer information kommer att ligga här, med start januari-19. Då kan ni se vilka som sitter i styrelsen och vilka ni ska kontakta vid frågor kring olika områden.

Vi kan nu gladeligen meddela att vi har fått möjlighet att göra en satsning till: En paddelbana och en minitennisbana på bana 4.

Om detta går igenom kommer vi samtidigt att göra om miljön mellan bana 3 och 4 och skapa en utgång till utebanorna.

En förutsättning för detta är att vi får hjälp av våra medlemmar!! Vi behöver vara många som hjälper till för att det ska bli av!

För att påbörja arbetet, som kommer att ta flera dagar, undrar vi nu hur många som kan tänka sig att ställa upp under några timmar/ hela dagar helgen 15-16 december för att börja ta bort mattan på bana 4. Kort varsel och mitt i julstöket men vi håller tummarna.(Maskiner tillgängliga med förbehåll om att vi blir ett gäng som ställer upp)

Klubben står för fika, korv med bröd under dagarna, ingen vill arbeta hungrig 🙂

Om ni inte kan delta men ändå vill bidra med något eller har tankar på att vilja engagera er i bygget, hör av er till oss.

Meddela ert intresse för deltagande innan den 10 december så att vi kan planera på bästa sätt.

Tack på förhand!

Mvh styrelsen LTK