• Sommarträning

(Publicerad: april 20, 2018)

Sommartennis 2018

Lidköpings Tennisklubb välkomnar er till sommarträning 2018. Vi erbjuder
    träning för alla åldrar och alla nivåer. Träning sker utomhus på klubbens nya
    ute banor i juni, juli och augusti månad. Vid dåligt väder spelar vi inomhus.

ANMÄLAN SOMMARTENNIS

• Ombyggnation utebanor

(Publicerad: april 5, 2018)

Ombyggnation utomhusbanor

Nu är vi igång med ombyggnationen av våra utomhusbanor. Då de har många år på nacken så var de utom räddning och beslut togs i höstas om att bygga om dessa. Bygget finansieras delvis genom klubbens egna medel samt bidrag ifrån vissa sponsorer mm.

• Ny tränare till klubben

(Publicerad: april 3, 2018)

Hej alla LTK medlemmar,
    Jag heter Artur Baron, och fr.o.m. april 2018 börjar jobba som huvudtränare/
    verksamhetsansvarig på LTK, efter att jag var huvudtränare i Hunnebostrands Tennisklubb
    de sista två åren. Jag kommer från Polen, där jag började spela tennis och skaffade min
    första formella utbildning som tennistränare vid University of Physical Education,
    Warszawa.
    Jag har 10 års erfarenhet som tennistränare på heltid. Jag har erhållit speciella tränar
    certifikat från U.S. PTR, GPTCA (Global Professional Tennis Cochaes Association) och iTPA
    (International Tennis Performance Association) en av de mest prestigefyllda föreningarna
    och skolorna inom tenniscoaching. Jag är stolt över min fullföljda kurs på Sanchez-Casal
    akademin i Barcelona, en av de bästa akademier i världen, och jag är för närvarande
    licensierad Sanchez-Casal instruktör.

Artur Baron

• Träningstillfällen som faller bort under våren 2018

(Publicerad: januari 17, 2018)

De träningstillfällen som försvinner pga tävling och lov under våren 2018 ( står ej med på fakturan) är :

Mån 30 april Valborgsmässoafton

Tis 1 maj Första maj

Tors 10 maj Kristi himmelfärdsdag

Ons 6 juni Nationaldagen

OBS! Ingen drop in tennis på lördag 3e februari,17 Mars och 31 Mars!

• Medlemsavgift!

(Publicerad: december 4, 2017)

Hej!

Vill påminna er alla om att vi har ett nytt bokningssystem. Har ni inte redan gjort det så gå in och gör det här och registrera som NY SPELARE

Därför klickar du dig vidare för att bli medlem och betalar avgiften med bankkort eller swish.

Vi kommer inte längre att skicka ut fakturor för medlemsavgift utan man betalar själv in avgiften på bokatennis ( alltså inte till vårt bankgiro)

Då blir man automatiskt medlem 1 år framåt och sedan får man en påminnelse via mail när det är dags att betala in igen.

Vill man bli familjemedlem så skriver man i vilka som ska ingå i detta och betalar avgiften på 900:- När man gjort det kommer det ett automatisk meddelande till kansliet som måste godkänna först innan det står att man är medlem.

Det är OBLIGATORISKT att vara medlem när man är med i träningsgrupp eller har ett abonnemang

• Vi har fått ett nytt bokningssystem

(Publicerad: augusti 31, 2017)

Alla måste gå in och registrera sig som en ny spelare. När ni gjort det så kommer det automatiskt ett mail till kansliet som manuellt lägger över er gamla spelbuffert till den nya för er som hade pengar kvar där.

• Nya öppettider i kansliet 2018

(Publicerad: augusti 18, 2017)

Måndag 10.00-14.30, Tisdag 10.00-15.00, Onsdag 10.00-14.30, Torsdag 13.00-16.00, Fredag STÄNGT, (Lunch 12.00-13.00)

Strängning sker via LTK/Kansliet på dess öppettider. Betalningsmedel är kontant eller swish. Kansliets öppettider följer terminens träningsveckor och är stängt vid lov.

Kontakta kansliet/Martina kansli@lidkopingstk.com
    0510 – 216 01, 0708 – 565 111