• Höstterminen 2018

(Publicerad: augusti 19, 2018)

Höstterminens träningar för juniorer och vuxna startar den 27de augusti. Schemat för träningen kommer publiceras på hemsidan samt mailas ut i slutet av nästa vecka.

Ser fram emot att snart sätta igång igen!

Lidköpings TK

Kansliet är bemannat tisdagar kl 10.00-12.00.

Kansliets öppettider följer terminens träningsveckor och är stängt vid lov

Kontakta kansliet/Martina kansli@lidkopingstk.com
    0510 – 216 01, 0708 – 565 111

• Anmälan till Höstens träningar 2018

(Publicerad: juni 4, 2018)

Nu är anmälan öppen till Höstens träningar. Lidköpings Tennisklubb välkomnar er till höstträning 2018.
    Vi erbjuder träning för alla åldrar och alla nivåer. Anmäl er snarast, dock senast den 31 juli.

ANMÄLAN HÖSTENS TRÄNINGAR

• Vi har fått ett nytt bokningssystem

(Publicerad: augusti 31, 2017)

Alla måste gå in och registrera sig som en ny spelare. När ni gjort det så kommer det automatiskt ett mail till kansliet som manuellt lägger över er gamla spelbuffert till den nya för er som hade pengar kvar där.

• Medlemskap

(Publicerad: augusti 19, 2017)

Vill påminna er alla om att vi har ett nytt bokningssystem. Har ni inte redan gjort det så gå in och gör det här och registrera som NY SPELARE

Därför klickar du dig vidare för att bli medlem och betalar avgiften med bankkort eller swish.

Vi kommer inte längre att skicka ut fakturor för medlemsavgift utan man betalar själv in avgiften på bokatennis ( alltså inte till vårt bankgiro)

Då blir man automatiskt medlem 1 år framåt och sedan får man en påminnelse via mail när det är dags att betala in igen.

Vill man bli familjemedlem så skriver man i vilka som ska ingå i detta och betalar avgiften på 900:- När man gjort det kommer det ett automatisk meddelande till kansliet som måste godkänna först innan det står att man är medlem.

Det är OBLIGATORISKT att vara medlem när man är med i träningsgrupp eller har ett abonnemang