• Ny organisation gällande tränarsidan.

(Publicerad: mars 18, 2019)

Från och med 1 mars har LTK en ny organisation, med nya tränare och medarbetare i klubben.
    LTK är glada över att kunna presentera vår nya chefstränare, Donika Bashota, som tillsammans med John Karlman och Martina Hellqvist kommer att utveckla träningsverksamheten i LTK.
    Donika har varit elev på Riksidrottsgymnasiet i Lidköping och under denna tid var hon en av Sveriges bästa damspelare och en självklar och viktig spelare i LTK ́s elitdamlag.
    Efter gymnasiestudierna lämnade Donika Sverige och fortsatte sin tenniskarriär och utbildning i USA. Först studerade och spelade hon på Washington State University för att sedan fortsätta till Texas Christian University (TCU), där hon tog sin examen.
    Donika var en av de främsta spelarna i båda lagen. Efter 4 års studier i USA har Donika kommit tillbaka hem till Lidköping. Framöver kommer hon även att tävla i Fed Cup för Kosovo, nu närmast med matcher i Finland.

• Årsmöte LTK

(Publicerad: februari 26, 2019)

Lidköpings Tennisklubb kallar till ordinarie ÅRSMÖTE

Måndag den 25 mars klockan 18.00 i LTK-hallens cafeteria.

Har Du synpunkter, eller några idéer som Du tror att vi kan ha nytta av i vårt arbete inom Tennisklubben i Lidköping, så är årsmötet rätt tillfälle att framföra dem.
    Lidköping den 26/2 2019

LIDKÖPINGS TENNISKLUBB

Mats Andersson Ordförande

• Klubbkläder finns hos Intersport

(Publicerad: februari 26, 2019)

Nu kan ni köpa tenniskläder på Intersport och få vår klubbdekal på dessa.

De är redo från och med 1/3 att ta emot medlemmar som vill beställa och köpa klubbkläder. Prover finns i butiken och man kan testa under deras ordinarie öppettider, dvs vardagar 10-18 samt lör 10-15. Välkomna in på Intersport.

• Info padelbanan

(Publicerad: februari 23, 2019)

Info priser vid bokning av padelbana:
    A-tid kl.15:00-22:00 på vardagar samt helger och röda dagar.
    B-tid kl.07:00-15:00 på vardagar

A-tid/timme
    medlem 280kr
    Icke medlem 320kr
    B-tid/timme
    medlem 200kr
    icke medlem 220kr
    Medlemsskap kan ni registrera vid bokning 👍
    Padelrack finns att hyra vid banan, kostnad rack+boll 40kr, betalas med Swish.
    Pris bollrör: 99kr

Minitennisbanorna kan bokas för 50kr/timme oavsett tid och dag.

Välkomna!

• Sponsring av Padelbanan

(Publicerad: februari 7, 2019)

Äntligen är padelbanan klar för spel!

Men vi har plats för sponsorer som vill dra fördel av att synas samt få speltimmar! Intersport har gått in som huvudsponsor.

Finns det intresse att synas lite extra och vara med i vår satsning, tveka inte att höra av er kring sponsring!

Vi ses

Sponsorgruppen

• Välkomna till ny termin!

(Publicerad: januari 8, 2019)

På måndag 14/1 drar vårterminen igång!

Schema med alla tider läggs ut i slutet av denna veckan.

Tränarsituationen ser något annorlunda ut till våren, vi kommer under terminen få förstärkning av George Lundqvist som efter sin collegetid i USA glädjande kommer att vara tränare hos oss.

Vi jobbar hårt på att få stabilitet på tränarsituationen och räknar med att till hösten ha en oslagbar konstellation.

Välkomna till en tennis och padelvår!!

• Tennisträning 2019

(Publicerad: december 18, 2018)

Information om vårens träning läggs upp på hemsidan inom kort!

• Julavslutning 21/12

(Publicerad: december 9, 2018)

Välkomna på julavslutning 21/12 kl 18.30-20! Inbjudan och anmälan i entrén i tennishallen.

Vi ses!

Juniorkommittén och tränarna

• Till alla LTK-medlemmar

(Publicerad: december 5, 2018)

Hej alla LTK-medlemmar!

LTK har under året gått igenom stora förändringar; en ny styrelsekonstellation, anställning av verksamhetsansvarig och nya utebanor m.m.

Vi har under sommaren och hösten haft viss turbulens på tränarsidan då vår verksamhetsansvarige/chefstränare Artur Baron avslutade sin tjänst i oktober. Arbete fortgår intensivt med hur verksamheten ska kunna se ut i januari. Vi har samtidigt gjort en stor översyn av ekonomi och utveckling inom klubben.

Styrelsen träffas en gång varje månad och jobbar hårt med att skapa struktur och ordning inom verksamheten. Det är ett stort arbete och vi ber om ursäkt att vi varit knapphändiga med information under denna tiden.                                                            Framöver kommer hemsidan att utvecklas och mer information kommer att ligga här, med start januari-19. Då kan ni se vilka som sitter i styrelsen och vilka ni ska kontakta vid frågor kring olika områden.

Vi kan nu gladeligen meddela att vi har fått möjlighet att göra en satsning till: En paddelbana och en minitennisbana på bana 4.

Om detta går igenom kommer vi samtidigt att göra om miljön mellan bana 3 och 4 och skapa en utgång till utebanorna.

En förutsättning för detta är att vi får hjälp av våra medlemmar!! Vi behöver vara många som hjälper till för att det ska bli av!

För att påbörja arbetet, som kommer att ta flera dagar, undrar vi nu hur många som kan tänka sig att ställa upp under några timmar/ hela dagar helgen 15-16 december för att börja ta bort mattan på bana 4. Kort varsel och mitt i julstöket men vi håller tummarna.(Maskiner tillgängliga med förbehåll om att vi blir ett gäng som ställer upp)

Klubben står för fika, korv med bröd under dagarna, ingen vill arbeta hungrig 🙂

Om ni inte kan delta men ändå vill bidra med något eller har tankar på att vilja engagera er i bygget, hör av er till oss.

Meddela ert intresse för deltagande innan den 10 december så att vi kan planera på bästa sätt.

Tack på förhand!

Mvh styrelsen LTK

Anmälan sker till mariedahlman@hotmail.com                 0739299403

• Vi har fått ett nytt bokningssystem

(Publicerad: augusti 31, 2017)

Alla måste gå in och registrera sig som en ny spelare. När ni gjort det så kommer det automatiskt ett mail till kansliet som manuellt lägger över er gamla spelbuffert till den nya för er som hade pengar kvar där.